Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Pixbo IBF F03 (GAMMAL)

Följ

F03 (GAMMAL)

Följ oss för uppdateringar
Följ
Pixbo IBF
Innebandy
F03 (GAMMAL)
Pantamera F Vår Serie 7
Tabell
Lag M V O F P
1 Pixbo Wallenstam IBF F03 Svart V 8 8 0 0 24
2 Partille IBS F02 Svart 8 3 1 4 10
3 Sportlife Kungälvs IBK F02 Orange V 8 2 3 3 9
4 Ale IBF F02 V 8 2 2 4 8
5 Dingle AIK F02 V 8 2 0 6 6

Match

Ale IBF F02 V

1 - 5
Ale kulturrum (gymnasium)
23 januari 2016
13:20

Pixbo Wallenstam IBF F03 Svart V

Referat

Referat: Ale IBF F02 V - Pixbo Wallenstam IBF F03 Svart V

Idag mötte vi ett lag som vi inte hade någon större koll på hur de spelar. Det var ett tag sedan vi mött Ale. Vi visste att de var bra och hyfsat tekniska.
Våra tjejer som kom till matchen idag kändes halvtaggade och vi ledare hade fullt upp med hur vi skulle motivera dem.....

Har det gått så långt att vi vinner bara vi kommer till hallen?

Så får det naturligtvis inte vara och vi gjorde vad vi kunde för att få upp känslan att ge "järnet" då vi ändå visste att det var ett bra lag vi skulle möta.
Matchen började i halvfart.... vilket vi var lite rädda för. Dock kunde vi ganska snabbt göra 1-0 och 2-0 och hade väl ändå en bra känsla. Vi leder p.g.a. att vi är smarta, har kämpaanda, innebandykunnande och bättre fart än motståndarna.... men inte på att vi har den grymma inställningen vi haft senaste månaderna.
När Ale gör 1-2 och känslan kommer att de börjar närma sig spelmässigt och målmässigt.... är det dags att faktiskt ändra inställning.
Resten av matchen höjer vi oss kanske något lite spelmässigt och tempomässigt... men vår kompetens och vana att vinna gör att vi ändå lyckas gå hem med segern hysat bekvämt med 1-5.

Efter i omklädningsrummet inföll sig fortfarande inte den riktiga glädjen som vi brukar möta och frågan ställdes om vi var "trötta" på att vinna? Gädjen efter målen var heller inte riktigt den vi också brukar möta.....

Vi är sjukt bra i innebandy, men just nu ska vi hitta tillbaka till glädje, skoj, goa kommentarer, stojande och skratt. Det gör vi och vi får väl hoppas att denna matchen var en engångsföreteelse på känslosidan, för i innebandy så är vi fortfarande i...... VÄRLDSKLASS !!

Vi ska inte vara för negativa för det var en bra match, så ta det med ro, men vi behöver jobba på många plan och det vet vi alla om.

Nu kör vi med bättre inställning på söndag och hoppas på riktigt bra matcher. :-D


Andra möten i serien